FOTO'S VERJAARDAG VAN ANJA


door Ernst van Rossum

FOTO'S DE LAATSTE KERSTDAG


door Thomas Boelaars

De Laatste kerstdag

18 December in Gigant

Dit jaar speelt Toneelgroep ‘Buiten alle Perken’ een heuse kerstvoorstelling. Veel bekende kerstfiguren maken hierin hun opwachting. Nietsvermoedend bereiden zij zich voor op de mooiste kerst ooit. Echter besluit een belangrijke ‘man’ dat dit vanaf nu allemaal anders zal gaan lopen. Wat er precies gebeurt en of dit écht ‘de laatste kerstdag’ zal worden? Kom het bekijken (met een foute kersttrui aan) op 18 December in Walvis.
www.buitenalleperken.nl

Deur open: 18:45 uur

BaP: Alles komt goed?

19 Juni in Gigant

Een dorpskluchtAlles komt goed is zo’n uitspraak die je vaak hoort als eigenlijk juist alles mis gaat. In deze klucht is dat natuurlijk niet anders.

We maken kennis met twee families uit twee compleet verschillende milieus die allebei zo hun ‘probleempjes ‘ hebben. In deze ‘deels geïmproviseerde’ voorstelling leren we verschillende karakters kennen, valt er behoorlijk wat te lachen en te huilen en komt uiteindelijk alles goed?

Over Buiten alle Perken

Theatergroep ‘Buiten alle Perken’, is een theatergroep voor volwassenen met een (verstandelijke) beperking. Spelplezier is een belangrijk onderdeel van de cursus. Een balans tussen de uitdaging van script-theater en het vrije improvisatietoneel vormt hiervoor de basis.www.buitenalleperken.nl

Deur open: 18:45 uur

BaP: PoppenTheater

19 December in Gigant

De theatergroep ‘Buiten alle Perken’ presenteert ‘Poppentheater’.

Een sprookjesachtig toneelstuk vol poppen, feeën, schurken en buitenlui.

Maar indien je denkt dat het een ‘bekend’ verhaal gaat volgen komt er een twist…..


 

Spanning, humor en stiekem een donders goed moraal maken deze voorstelling iets om naar toe te moeten.

Én als bonus krijgt u maar liefst 2 voorstellingen op een avond!Deelnemer Duncan schreef én regisseerde een eigen stuk dat de spelers ook nog voor u gaan vertonen.

Beide voorstellingen vullen elkaar echter wel aan……maar hoe?   Kom kijken en u weet het!

Vorige voorstellingen: